<h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για το Λιμάνι του Πειραιά 49€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για την Αθήνα (Κέντρο) 37€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για το Λιμάνι της Ραφήνας 39€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορές πρός Σπέτσες (Κόστα)</h2><p>Μεταφορές προς το λιμάνι Κόστα των Σπετσών άμεσα και με ασφάλεια…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.athenstransfertour.com/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μεταφορές προς Ύδρα (Μετόχι)</h2><p>Μεταφορές προς το λιμάνι Μετόχι της Ύδρας άμεσα και με ασφάλεια…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.athenstransfertour.com/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ιδιωτική Ξενάγηση Αργολίδα

 
Ιδιωτικές εκδρομές στην Αργολίδα με ταξί

Οι ιδιωτικές εκδρομές στην Αργολίδα είναι ένα μέρος της περιήγησής σας στην Αθήνα η οποία καλύπτει πολλές γραφικές τοποθεσίες σε μία μόνο ημερήσια εκδρομή για να κάνουν το ταξίδι σας ακόμη πιο ευχάριστο. Οδηγώντας κατά μήκος της παραλίας και κάνοντας bungee jumping από το κανάλι της αρχαίας Κορίνθου, σε μια τρομερή επίσκεψη σε ιστορικά θέατρα και τάφους. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν υπέροχη την ιδιωτική σας περιήγηση στην Αργολίδα !!! Κάντε κράτηση για τις ιδιωτικές μας εκδρομές για να εξερευνήσετε την Αργολίδα, καθώς και τον μαγευτικό Ισθμό της Κορίνθου και την ιστορική πόλη της Κορίνθου, όπου ο Απόστολος Παύλος κήρυξε τα λόγια του Κυρίου, σε μία μόνο ημέρα ξεκινώντας από το αεροδρόμιο ή το ξενοδοχείο σας στην Αθήνα και να πηγαίνοντας προς τις Μυκήνες για να παρακολουθήσετε την παγκοσμίου φήμης “Πύλη των Λεόντων”, τους Θολωτούς Τάφους, τα Κυκλώπεια Τείχη, το εξαιρετικό μουσείο και την πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο.
 
 

Το Μεγάλο Θέατρο της Επιδαύρου
 
Αυτή η ολοήμερη ιδιωτική περιήγηση στην Αργολίδα περιλαμβάνει μια δραματική βόλτα κατά μήκος της ακτής του Σαρωνικού, που τελικά οδηγεί στον Ισθμό της Κορίνθου. Θα φύγετε από την Αθήνα στο ιδιωτικό σας ταξί με κατεύθυνση την Διώρυγα της Κορίνθου, την πιο σημαντική δομή που σχεδιάστηκε από τον Ρωμαίο βασιλιά Νέρωνα και υλοποιήθηκε από τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδα, Ιωάννη Καποδίστρια και τώρα εκτείνεται 6 χιλιόμετρα (3,9 μίλια) από τις ακτές της Κορίνθου στο Αιγαίο Πέλαγος. Μπορείτε να κάνετε μια στάση για να τραβήξετε φωτογραφίες αυτής της υπέροχης δημιουργίας από την αερογέφυρα. Στην πραγματικότητα, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε bungee jumping από αυτό το αρχαίο τείχος στον Ισθμό. Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε στο λιμάνι της αρχαίας πόλης της Κορίνθου όπου οι Κορίνθιοι είχαν διδαχθεί τα λόγια του Θεού από τον Άγιο Παύλο. Είναι ένα υπέροχο μέρος που αντανακλά τον πολιτισμό των αρχαίων Ελλήνων και των Βυζαντινών.

Μυκήνες “Πλούσιες σε χρυσό”
 
Η ιδιωτική σας περιήγηση στην Αργολίδα θα συνεχιστεί προς τις Μυκήνες για να μπορέσετε να ταξιδέψετε γύρω από τα ερείπια του μυκηναικού πολιτισμού και να θαυμάσετε τη φημισμένη “Πύλη των Λεόντων”, τα “Κυκλώπεια τείχη” και το θολωτό μυκηναικό τάφο του βασιλιά Αγαμέμνονα. Και πάλι, θα έχετε μια σύντομη στάση στο μουσείο για να θαυμάσετε τη χρυσή μάσκα του Αγαμέμνονα.

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
Θα κάνετε το γύρο της πόλης του Ναυπλίου, η οποία έγινε η πρώτη πρωτεύουσα του νεοσύστατου ελληνικού κράτους μετά την πτώση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας το 1829. Απολαύστε το ταξίδι γύρω από την πόλη και να αισθανθείτε την 19ου αιώνα αρχιτεκτονική της και πηγαίνετε πίσω στο χρόνο καθώς συνεχίζετε το περπάτημα μέσα από τα στενά μονοπάτια που περνάνε από τα κομψά αρχοντικά, καθώς και δύο από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, το κάστρο Μπούρτζι και το Παλαμήδι.
 
Κάντε ένα μεσημεριανό διάλειμμα στο λιμάνι, πριν την κατευθυνθείτε προς τον τελευταίο προορισμό σας, το πιο πολύτιμο και φημισμένο θέατρο της αρχαίας Ελλάδας, το Θέατρο της Επιδαύρου, που βρίσκεται κοντά στο Ασκληπιείο, το μεγάλο ναό της ιατρικής κατά τον αρχαίο κόσμο. Στην Athenstransfertour, προσφέρουμε ιδιωτικές εκδρομές στην Αργολίδα στο κλιματιζόμενο σεντάν της Mercedes με μέγιστη χωρητικότητα 4 επιβάτες και τον οδηγό. Όλες οι ιδιωτικές περιηγήσεις μας στη Αργολίδα χρεώνονται ανά περιοδεία παρά ανά άτομο και δεν περιλαμβάνουν ούτε φαγητό, ούτε τα εισιτήρια για τους αρχαιολογικούς χώρους.
 
Να θυμάστε ότι οι οδηγοί μας δεν είναι εξειδικευμένοι ξεναγοί και δεν μπορούν να σας συνοδεύσουν στο εσωτερικό των μουσείων ή τους αρχαιολογικούς χώρους. Είμαστε επαγγελματίες φορείς για ιδιωτικές περιοδείες με μεγάλη γνώση για την Ελλάδα και την ιστορία της και θα σας δώσουν εκπληκτικές λεπτομέρειες σχετικά με όλα τα τουριστικά σημεία στην Αργολίδα και σε άλλες πόλεις στην Αθήνα. Επαγγελματίες ξεναγοί μπορούν να κανονιστούν για την εξυπηρέτησή σας κατόπιν αιτήματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο διαδίκτυο για το σχεδιασμό και την κράτηση μιας ιδιωτικής περιήγησης στην Αργολίδα όλο το χρόνο!


Επικοινωνία