<h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για το Λιμάνι του Πειραιά 49€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για την Αθήνα (Κέντρο) 37€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορά από το αεροδρόμιο για το Λιμάνι της Ραφήνας 39€</h2><p>Σας προσφέρουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας με 24ωρη πολυτελή και φιλόξενη εξυπηρέτηση.</p> <h2>Μεταφορές πρός Σπέτσες (Κόστα)</h2><p>Μεταφορές προς το λιμάνι Κόστα των Σπετσών άμεσα και με ασφάλεια…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.athenstransfertour.com/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Μεταφορές προς Ύδρα (Μετόχι)</h2><p>Μεταφορές προς το λιμάνι Μετόχι της Ύδρας άμεσα και με ασφάλεια…</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.athenstransfertour.com/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Ιδιωτική Ξενάγηση Αθήνα

 
Ιδιωτική ξενάγηση στην Αθήνα

Θέλετε τις πιο τέλειες, πολυτελείς και άνετες ιδιωτικές περιηγήσεις στην Αθήνα στην Ελλάδα - τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, της Δημοκρατίας, του Αισχύλου, του Σοφοκλή, του Ομήρου, του Σωκράτη, του Ευριπίδη και πολλών άλλων? Έχουμε τα καλύτερα ιδιωτικά πακέτα ξενάγησης για να καλύψετε κάθε τουριστικό προορισμό που επιθυμείτε. Γνωρίζουμε την Ελλάδα πολύ καλά, έχουν οργανώσει πολλές ιδιωτικές εκδρομές σε όλη την ηπειρωτική χώρα, έχουμε βοηθήσει ξένους να εξερευνήσουν όλες τις αρχαίες τοποθεσίες και την κομψότητα τους. Οι αγγλόφωνοι οδηγοί μας μπορούν να περιγράψουν  την ιστορία, τους μύθους και την ιδιαίτερη σημασία της Αθήνας ως σύνολο! Από ιδιωτικές εκδρομές στους Δελφούς, τα Μετέωρα και την Ολυμπία στο Μυστρά, εμείς θα σας παρέχουμε ενδιαφέροντα πακέτα μίας ημέρας που θα κάνουν τις διακοπές σας μια τέλεια αξέχαστη εμπειρία.
 
 
Είμαστε μία επαγγελματική αθηναική εταιρία μεταφορών και ξεναγήσεων που οργανώνει ιδιωτικές διακοπές και εκδρομές με αφοσιωμένους οδηγούς που είναι εξοικειωμένοι με τις περιοχές και είναι στη βιομηχανία μεταφορών για πολλά χρόνια.
 
Στην Athenstransfertour, σας προσφέρουμε καλά διατηρημένα suv με A/C και εγγυημένη άνεση κατά τη διάρκεια των εκδρομών σας. Το επίπεδο των υπηρεσιών μας έχει βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου. Με μεγάλη φήμη για την συνέπειά μας, την ασφάλεια, τη φιλικότητα και την ικανοποίηση των πελατών, θέλουμε να σας εξυπηρετούμε σε κάθε σας μετακίνηση από το ξενοδοχείο, το λιμάνι ή το αεροδρόμιο.
 
Οι προσφορές μας περιλαμβάνουν:
 Ιδιωτικές εκδρομές στην Αθήνα (Δελφούς, Μετέωρα, Αργολίδα, Σπάρτη και Μυστρά).
 Μεταφορά σε γκρουπ για το λιμάνι ή το αεροδρόμιο.
 Επαγγελματίες οδηγούς που μιλούν αγγλικά.
 
Οι ιδιωτικές μας εκδρομές κλίνονται μέσω διαδικτύου! Διαθέτουμε χώρο για  ιδιωτικές εκδρομές με ταξί και μετακινήσεις στην Αθήνα για έως και 4 επιβάτες. Ο στόλος μας περιέχει ταξί mercedes και mini-vans και έχει καλά εκπαιδευμένους οδηγούς και ξεναγούς που είναι ντόπιοι και μοιράζονται την αγάπη και το πάθος που νιώθετε για αυτή την ιστορική χώρα. Σας προσκαλούμε όλους να γίνεται κομμάτι των ιδιωτικών μας εκδρομών και δε θα τις ξεχάσετε ποτέ!

Επικοινωνία